Asistență juridică

Momentan nu putem să oferim asistență juridică la un nivel profesionist. Dacă aveți pregătire de specialitate în domeniu și doriți să ne ajutați sau cunoașteți pe cineva care dorește să întindă o mână de ajutor, nu ezitați să ne contactați!

Cere-ți drepturile! Dezvoltăm această secțiune pentru a suține muncitorii/salariații/angajații în rezolvarea conflictelor de la locul de muncă. O facem pentru a încerca sa înclinăm balanța de putere în favoarea celor care-și vând puterea de muncă, pentru a crea un climat în care angajatorul nu consideră abuzurile ca fiind parte din arsenalul său de gestionare a locului de muncă.

Deoarece fiecare situație în parte este diferită, primul pas este de a identifica dacă există o încălcare a legislației în vigoare.

După identificarea conflictului de muncă se vor demara procedurile de înștiințare a angajatorului cu privire la conflictul de muncă apărut, iar dacă acesta refuză să dea curs discuțiilor pentru soluționarea prin mediere, atunci se va acționa în instanță de judecată.

Putem avea discuții informative înainte de angajare cu orice persoană care dorește să cunoască aspectele de bază la care trebuie să fie atent (contractul de muncă, fișa postului, regulamentul intern, etc.) atunci când negociază cu angajatorul.