Marea Propagandă – Sesiunea de Primăvară

marea_propaganda_2„Muncitori şi Muncitoare, tovarăşi şi tovarăşe, prieteni, doar organizați și solidari putem lupta pentru drepturile noastre”, acesta este mesajul pe care vrem să îl propagăm şi în această primăvară. Da, dăm drumul la Marea Propagandă, sesiunea de primăvară. Un prim pas îl facem weekend-ul acesta (4-5 Martie), când vom merge la Târgovişte şi în localităţile limitrofe pentru a discuta cu oamenii, a împărți pliante, a lipi afișe etc.

Vrei să dai o mână de ajutor? Persoanele care vor să ne cunoască, sau să participe la Marea Propagandă, sunt rugate să ne contacteze pe facebook sau pe email (info.mahala@riseup.net) . Pentru cei care nu pot veni în acest weekend, lăsăm la liber documentele, în format electronic. Ele pot fi descărcate de aici (atât format A3 pentru afiş, cât şi format A4 pentru pliant).

În perioada următoare vom merge în cât mai multe localităţi, atât din mediul rural cât şi din mediul urban, din Muntenia. Vrem să ajungem cu mesajul nostru în cât mai multe comunităţi, la cât mai multe munctioare și la cât mai mulți muncitori, fie că lucrează cu contract de muncă sau că lucrează la negru. Pentru persoanele grăbite am pregătit pliante şi afişe pentru a le stârni interesul, iar pentru cele care au timp să ne pună întrebări avem o poveste captivantă despre cum ne organizăm, acționăm și ce ne propunem.

* acest îndemn se adresează tuturor persoanelor indiferent de sex sau gen, etnie, orientare sexuală sau statut social.