Marea Propagandă!

14795765_10210555042009509_1155554894_o

Alătură-te comunității Mahala pentru prima acțiune din acest an. Răspândește și tu mesajul Mahalalei astfel încât să aducem toate persoanele care lucrează într-o comunitate a muncitorilor militanți.

Vrem să ajungem cu mesajul nostru în toate straturile societății, să ajungem la toate lucrătoarele/lucrătorii, muncitoarele/muncitorii, salariatelesalariatele, fie că sunt angajați/angajate cu contract de muncă sau că lucrează la negru, iar pentru acest lucru ne-am propus să ieșim în stradă, să intrăm în cartiere, în mijloacele de transport în comun și să îndemnăm muncitorii şi muncitoarele să se alăture comunității.

Pentru persoanele grăbite am pregătit pliante pentru a le stârni interesul, iar pentru cele care au timp să ne pună întrebări avem o poveste captivantă despre cum ne organizăm, acționăm și ce ne propunem. Momentan noi cutreierăm doar străzile Bucureștiului și a orașelor apropiate, dar am avea nevoie de ajutor și în alte orașe, cumune sau sate așa că lăsăm la liber pliantul, în format electronic, pentru cine dorește să ofere o mână de ajutor. Puteţi să descărcați fișierul aici. Nu uita să le spui oamenilor să nu arunce flyerul, ci să-l dea mai departe.

În rest, avem nevoie de persoane active, care sunt interesate de drepturile lor la locul de muncă şi care vor să producă o schimbare reală, vizibilă în societatea/comunitatea în care trăiesc.

* acest îndemn se adresează tuturor persoanelor indiferent de sex sau gen, etnie, orientare sexuală sau statut social.